Előfizetői tartalom

Mi szóltunk: bedőlt a 9000% hozammal csábító piramisjáték

Lehúzza a rolót a Bitconnect, egy piramisjátékozásra épülő kriptodeviza, amely napi 1% hozammal csábította befektetőit. A csalásra épülő virtuális pénz a sajtót, a felügyeleti szerveket és a hackereket hibáztatja, a sémájuk működéséről mi részletesen is írtunk. Amikor szorulni kezdett a hurok, két kézzel kezdték bombázni a kriptotőzsdék befektetőit reklámmal, úgy tűnik, a stratégia nem volt kifizetődő.

Bezár a BitconnectA kriptodevizát üzemeltető csapat a weboldalán jelentette be, hogy azonnali hatállyal bezártja a "hitelezési platformját," melyen lényegében piramisjátékozás folyt és - állítólag - kifizeti minden ügyfelét, aki rábízta a pénzét az itt működő "kereskedési robotra." Magával a kriptodevizával még öt napig lehet kereskedni, aki addig nem váltja át Bitcoinra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés