Előfizetői tartalom

Mibe fektessek 2016-ban?

Nagyokat rángathatnak 2016-ban a jegybankok a részvénypiacokon, így az új évben is meglesz az esély kiemelkedő hozamok elérése. Akik viszont kockázatkerülőbbek, jó hírnek találhatják, hogy a 2015-ös év kiszámíthatóbban működő slágertermékei továbbra is a piacon lesznek. Ha lakásra vagy a nyugdíjas éveinkre szeretnénk félretenni, állami támogatással is megfejelhetjük ezeknek a hozamát. Összeszedtük, hogy különböző célok mellett mibe lesz érdemes fektetni az új évben.

1. Kockázatkedvelőknek: részvények Ha részvényekben gondolkodunk, a magyar és a külföldi piacokon egyaránt találhatunk jó lehetőségeket. Magyar részvények 2016-ban a magyar részvénypiaci kilátások szempontjából is az egyik legfontosabb tényező a Fed kamatpolitikájának alakulása lesz. Egyelőre a jegybank az első kamatemeléssel nagyon vigyázott arra, hogy ne okozzon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés