Előfizetői tartalom

Mibe fektessek 10 millió forintot, ha nem akarom elbukni?

Nem egyszerű összeszedni 10 millió forintot, megtartani pedig még nehezebb ebben a mai, volatilis gazdasági környezetben. Szerencsére számos biztonságos befektetés létezik a mai magyar piacon, ez a tőkemennyiség viszont alkalmas lehet arra is, hogy egy megfelelő befektetési portfóliót kialakítsunk és legalább egy részét olyan értékpapírokba fektessük, amelyekkel komolyabb hozampotenciál elérésére van lehetőségünk. Bemutatjuk, miből érdemes válogatni és hogy érdemes egy biztonságos befektetési portfóliót kialakítani.

Investment, Wealth and Savings (IWS) 2017 conference A befektetések kiemelt figyelmet élveznek majd a Portfolio Investment, Wealth and Savings (IWS) 2017 konferenciáján. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés Pénzpiaci alapokA pénzpiaci, likviditás alapokra nem érdemes úgy gondolni, mint hatalmas hozampotenciállal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés