Előfizetői tartalom

Újraindult az OTP Lakástakarék, harmadára eshet idén az LTP-piac

Portfolio
A Fundamenta októberi lépése után február elején az OTP Lakástakarék is újraindította az értékesítést. Az októberben megszüntetett állami támogatás helyett - legnagyobb versenytársukhoz hasonlóan - bónusznak nevezett befizetésarányos saját jóváírásokkal csábítják a rendszeres lakáscélú megtakarítást kereső ügyfeleket, a megtakarítás teljes hozama ezekkel együtt is csak hitelfelvétellel együtt haladja meg a 2%-ot. Az OTP várakozásai szerint évi 100-150 ezer új LTP-szerződést, vagyis a tavalyi szint nagyjából harmadát érheti el idén a piac.

Fennállásának több mint húsz éve alatt több mint 2 millió ügyfélnek segített a lakás-takarékpénztári rendszer, 2000 milliárd forintnál is többet fizettek ki az ügyfeleknek. Tavaly 400 ezer szerződés született, ami rekordot jelent a lakás-takarékpénztári állami támogatás októberi megszüntetése ellenére. Az állami támogatás nélküli lakás-takarékpénztári rendszer...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés