Előfizetői tartalom

Öt fontos változás jön, ami téged is érint, ha van befektetésed

Portfolio
Mi van akkor, ha szeretnél befektetni egy termékbe, de az nem neked ajánlott? Tényleg minden beszélgetést rögzítenek az ügyfél és a szolgáltató között és fizetned kell, ha vissza akarod azt hallgatni? Mi van akkor, ha a független szolgáltató a saját termékét ajánlja megvenni? Honnan fogod tudni, hogy pontosan mennyibe került neked egy befektetési termék? - Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre is próbál választ adni az Esma MiFID 2-vel kapcsolatban. A kérdések és válaszok dokumentum befektetők számára is fontos témáiból szemezgettünk.

Jön a MiFID 2. - Termékfejlesztés és termékértékesítés a gyakorlatban Az ügyfeleket érintő legfontosabb változásokról is szó lesz a Portfolio MiFID 2-ről szóló konferenciáján. Ne maradjon le róla! Információ és jelentkezés 1. Mi lesz akkor, ha egy befektetés nem ajánlott az ügyfélnek, de ő mégis...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés