Előfizetői tartalom

10 elképesztő összeesküvés-elmélet, amiben rémisztően sokan hisznek

Portfolio
Időjárás-manipuláció, gyíkemberek, szabadkőműves világkormány - vadabbnál vadabb összeesküvés-elméletek sokasága kering a köztudatban. Némely ezek közül olyan népszerű, hogy az amerikai lakosság több mint fele hisz bennük, hiába cáfolta már őket tudósok és szakértők sokasága. Megnéztünk tizet a világ legnépszerűbb összeesküvés-elméletei közül.

1-3. A Holdra szállás nem történt megFotó: Shutterstock /NASA. Ez egyébként egy utólag művészek által látványosabbá tett kép, nem az eredeti.Az '50-es '60-as években szorította az Egyesült Államokat az űrverseny, hiszen az első szondát a szovjetek lőtték fel az űrbe és az első embert is ők küldték oda. Végül az amerikaiaknak sikerült belehúzniuk, és 1969-ben az Apollo...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés