Előfizetői tartalom

Rendkívül népszerűek a gyógyszergyártók a profiknál

Portfolio
A nemzetközi piacok optimista hangulata ellenére, gyengén teljesített júliusban a BUX. A Portfolio.hu által megkérdezett alapkezelők a folytatást illetően megosztottak: míg rövid távon valamelyest optimistábbak lettek, addig hosszabb távon nőtt a pesszimizmus a profik körében. A kedvenc részvények listáját továbbra is a gyógyszerpapírok dominálják, míg az OTP az utóbbi hetek fejleményei miatt veszített vonzerejéből.

A felmérésben részt vevő alapkezelők: Aegon, Allianz, Buda-Cash, Budapest, CIB, Concorde, Dialóg, Diófa, Equilor, Generali, ING, OTP, Plotinus, Quaestor, Raiffeisen. Bár a nemzetközi részvénypiacokon optimista hangulatban telt az előző hónap, miután az amerikai jegybank igyekezett megnyugtatni a piaci szereplőket, hogy a Fed eszközvásárlási programjának leállítása teljesen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés