Előfizetői tartalom

Romba döntik Japánt a neves guru szerint

Portfolio
A neves befektetési guru, Jim Rogers a Fusion MarketSite-nak nyilatkozott, mely során többek között Japánnal és Kínával kapcsolatos véleményét is kifejtette, sőt az aranyról illetve a mostanában meglehetősen felkapott palaolajról is elmondta álláspontját. Szerinte az új japán miniszterelnök a csőd szélére vezeti az országát, míg Kína növekedését csupán az ivóvíz foghatja vissza.

A feltörekvő és nyersanyagpiaci guru, Jim Rogers a Fusion MarketSite-nak adott interjút, mely keretében kifejtette, hogy Japán igen súlyos problémák miatt szenved. Ha visszatekintünk azt látjuk majd, hogy Abe miniszterelnök romba döntötte Japánt, mely magas eladósodottsággal valamint szörnyű demográfiai adottságokkal rendelkezik. A befektető szerint teljesen kizárt, hogy a kormány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés