Előfizetői tartalom

Végső visszaszámlálás: pár nap, és feje tetejére áll a befektetési piac

Hét nap, és életbe lép a pénz-, tőke- és befektetési piacot felforgató MiFID 2-es irányelv, ami nemcsak az európai, hanem a világ több részén működő piaci szereplőnek is fejtörést okoz. A nagyobb transzparenciára és erősebb befektetővédelemre fókuszáló irányelvvel kapcsolatban azonban máig sok a kérdés, így az indulás előtt összeszedtük, hogy termékfejlesztés, MiFID-tesztek, befektetési tanácsadás, ösztönzők vagy költségtranszparencia oldaláról milyen kihívások várnak a piaci szereplőkre, és kitérünk arra is, milyen szerepe van egy másik irányelvnek, a PRIIPS-nek az egész folyamatban.

A nagy sikerre és a még mindig sok kérdésre való tekintettel a Portfolio tavasszal ismét foglalkozik a MiFID 2-vel, ezúttal az IWS konferencia keretében térünk ki külön a MiFID 2 bevezetését követő első tapasztalatokra, best practice-ekre és a külföldi tapasztalatokra. Részletek hamarosan. MI legyen a célpiac? Mire terjedjenek ki a MiFID-tesztek? Hogyan kell bemutatni a költségeket?....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés