Agárdi: már gin, rum és whisky is készül a Velencei-tó partján

Új vizeken evez az Agárdi: míg három éve díjnyertes whiskyvel állt elő a főzde, most két új párlattal, ginnel és rummal bővült a szortiment. Természetesen továbbra is a pálinka marad a legfontosabb, az idei év jó gyümölcstermése az Agárditól már megszokott magas minőségű párlatokat ígéri - mondja Vértes Tibor, az Agárdi Pálinkafőzde tulajdonosa

A minőségi pálinka titkai: minden a gyümölcsnél kezdődik

2002-ben, a Velencei-tó fővárosában kezdte meg működését Magyarország egyik legismertebb pálinkafőzdéje. Az azóta eltelt másfél évtizedben alapvetően változott meg a pálinkakultúra, és ebben nagy szerepe volt az úttörőnek számító Agárdi Pálinkafőzdének is. Vértes Tibor pálinkafőző mester, a cég alapítója elmondta: egyszer kell igazán jó pálinkát kóstolni ahhoz, hogy szerelembe essen az ember. A gyümölcs íze, az ital zamata az, ami igazi értéket teremt.

Részletes keresés
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Itt a kormánydöntés az üzemanyagárak szabályozásáról
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.