Ki figyel a a betegekre a magyar egészségügyben?

Ki figyel a a betegekre a magyar egészségügyben?

Az orvosok egyre több eszközt hívhatnak segítségül a betegellátás folyamatában, legyen az digitális, online megoldás, vagy akár mesterséges intelligenciával megtámogatott szoftver. De mégis merre fejlődik ez az új világ az egészségügyben és mennyire felkészültek a legújabb trendekre az érintettek. Főként erről szólt a hetedik Private Health Forum utolsó szekciója.

Készüljünk a digitális és távoli ellátásra kész világra az egészségügyben!

Készüljünk a digitális és távoli ellátásra kész világra az egészségügyben!

A koronavírus-járvány egyik lényeges következménye egy sokkal inkább digitális és távoli ellátásra kész világ az egészségügyben is - vallja  Catherine Estrampes, a GE Healthcare EMEA régiójáért felelős vezetője. A világ egyik legnagyobb multinacionális vállalatának régiós vezetője a Portfolio-nak adott interjújában ennek kapcsán elárulta, hogy a vállalat a digitális üzletága növekedésére számít, és ennek érdekében fókuszba helyezik a mesterséges intelligencián alapuló megoldásokat, melyek kidolgozásában aktívan részt vesz a magyarországi kutatócsapat. A szakembert arról is kérdeztük, hogy a vállalat hogyan viszonyul a koronavírus elleni védőoltásokhoz, amikor a dolgozóikról van szó, beszélgettünk a magyarországi befektetői környezetről, az ország digitális kapacitásáról, valamint a járvány utáni egészségügyi trendekről.

Stratégiai megállapodást írt alá a Hiventures és a GE Healthcare

A GE Healthcare és a Hiventures Kockázati Tőketársaság stratégiai megállapodást írt alá hétfőn. Ennek köszönhetően az egészségügyi szektorban induló életképes startup vállalkozások a jövőben a lehető leggyorsabban forráshoz juthatnak.

Részletes keresés
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Ezért drágább az élelmiszer itthon, mint Németországban
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.