Hiába negatív a hozam, megrohanták az ÁKK-t a befektetők

2018. november 6. 11:44  english version   
nyomtatás
 
A tervezett 40 helyett 44 milliárd forint értékben adott el 3 hónapos diszkont kincstárjegyet kedden az ÁKK. A papírokra kirobbanó volt a kereslet, pedig a hozam továbbra is negatív.

Alfa Trader - több mint devizakereskedés. Kérje demószámláját még ma!

A meghirdetett 40 milliárd forintnyi rövid kincstárjegyre 130,2 milliárd forint értékben adtak be ajánlatot a befektetők, ez július óta nem látott érdeklődést jelentett. A keresletet látva az adósságkezelő 44 milliárd forintra emelte az elfogadott mennyiséget. Az átlaghozam mínusz 0,07 százalék volt, ami megegyezett a múlt heti aukció adatával.

Hiába negatív a hozam, megrohanták az ÁKK-t a befektetők


Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
 
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium