Nem vették meg a magyar kincstárjegyeket

2018. február 8. 11:45    
nyomtatás
 
A tervezett 30 helyett csak 20 milliárd forintnyi 12 hónapos diszkont kincstárjegyet értékesített csütörtökön az ÁKK, emellett 7,5 milliárdnyi változó kamatozású kötvény is elfogyott.

Alfa Trader - több mint devizakereskedés. Átlátható, közvetlen. Kérje demószámláját még ma!

A meghirdetett 30 milliárdnyi 12 hónapos kincstárjegyre mindössze 28,1 milliárd forintnyi ajánlatot nyújtottak be a befektetők, így az adósságkezelő végül csak 20 milliárdot fogadott el. A nulla százalékos átlaghozam megfelelt a két héttel korábbinak.

Nem vették meg a magyar kincstárjegyeket


A kincstárjegyek mellett 6 milliárd forintnyi ötéves változó kamatozású kötvényt hirdetett meg eladásra az adósságkezelő, erre 13,9 milliárd volt a kereslet, így 7,5 milliárdra emelték az eladott mennyiséget.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő - újságíró
 
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium