Előfizetői tartalom

A legrosszabbkor hasalt el a forint, rengeteg magyar terveit húzhatja keresztül

Szerdán új idei mélypontjára gyengült a forint az euróval szemben, ami azért is lehet kellemetlen, mert sokan már a külföldi nyaralás költségeit számolgatják. Utólag jól döntött az, aki márciusban 315 alatt előre tervezve kezdett eurót venni, aki viszont eddig nem tette meg, annak most érdemes kivárni, hátha még tud szépíteni a magyar deviza.

Idei mélypontjára esett a forintSzerdán 324,5 fölé gyengült a forint az euróval szemben, ezzel idei mélypontjára esett a magyar deviza, Az elmúlt egy hónapban egy százalékos, három hónap alatt pedig 2,1 százalékos forintesést láttunk a piacon.A forintárfolyam március végén fordult, amikor az MNB monetáris tanácsa talán a vártnál óvatosabb szigorítási pályát vázolt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés