Előfizetői tartalom

Egy hete gyűjti az erőt a forint az áttörésre

Portfolio
A forint az euróval szemben az elmúlt egy hét alatt szokatlanul szűk, mindössze egy egységnyi tartományt járt be, azaz "gyűjtötte az erőt", hogy egy fontos technikai zónán át tudjon jutni az euróval szemben. Közben az angol font csaknem kéthavi csúcson járt azon reménykedés hatására, hogy már Theresa May brit kormányfő is azt mondja: nagyobb az esély az EU-ban maradásra, mint a megállapodás nélküli kizuhanásra, ha a holnap esti szavazáson elutasítják a képviselők az ő által összehozott Brexit-megállapodát.

Lényegében egy hete nem mozdul a forint a 321-es szint közeléből az euróval szemben, múlt kedden mindössze egy átmenetinek bizonyult enyhe gyengülés történt, azóta és ma reggel is 321,3 körül jár a kereskedés a bankközi piacon.321-nél erős támasz zóna húzódik, így nem véletlen, hogy ennek küszöbén toporog az árfolyam. Ennek közelében húzódik a technikai elemzésben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés