Előfizetői tartalom

Elfáradt a forint a nagy rohanásban a hétvégén

Portfolio
Érezhetően erősödött a hosszú hétvége alatt a forint az euróval szemben, így mostanra a 320-as szinttel kacérkodik a múlt heti 325 körüli árfolyam után. Persze ezzel nem sok minden történt, csak az eddig is meglévő sáv alsó szélét közelíti a jegyzés. Hétfő reggelre egyébként minimális gyengülés látszik a magyar deviza piacán, könnyen elérhette korlátját az erősödés.

Hétfő reggel 322,2 körül járt a forint az euróval szemben, ez 0,2 százalékkal volt magasabb a péntek esti árfolyamnál. A múlt hét közepén azonban még 325 körüli jegyzést láthattunk, majd mi elmentünk hosszú hétvégére, ami alatt a forint látványosan erősödött. Persze ezzel együtt még mindig arról beszélhetünk csak, hogy az eddig meglévő 320-325-ös sáv alsó felébe...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés