Erősödik tovább a forint, már 324-nél az euró Percről-percre

2019. május 16. 11:14    
nyomtatás
 
Szerdán átmenetileg 325 felett is járt az euró jegyzése, majd onnan estére kicsit visszaerősödött a forint, így a csütörtöki napot ismét a lélektanilag fontos szint alatt kezdi. A dollár ismét megpróbált kitörni 1,12 alá, de egyelőre sikertelen volt, ez is támogathatta a magyar devizát.

Alfa Trader - több mint devizakereskedés. Kérje demószámláját még ma!

Rákapcsolt a forint 2019.05.16 11:14

Délelőttre 324-ig erősödött a forint az euróval szemben, ez már 0,2 százalékkal alacsonyabb a szerda esti jegyzésnél. A dollárral szemben 289 alá sikerült lejönni, mivel az amerikai deviza is botladozik az euróval szemben.

Újra megmenekült a forint a 325-től 2019.05.16 08:50

Csütörtök reggel 324,7 körül járt a forint az euróval szemben, ami minimális elmozdulást jelentett a tegnap esti árfolyamhoz képest. Vagyis továbbra is a 325-ös szint határozza meg a jegyzést, annak környékén ingadozik a forint. A dollárral szemben tegnap új kétéves mélyponton is járt a magyar fizetőeszköz, majd estére szintén visszakapaszkodott, így ma reggel 289,7 körül indul a nap, miközben az angol font 372 forintba került.

Újra megmenekült a forint a 325-től

A forint versenytársai közül a régióban a lengyel zloty és a cseh korona is mérsékelt erősödéssel kezdte a napot, miközben a feltörekvő piacokon a török líra 0,2 százalékos gyengüléssel kezdett, a dél-afrikai rand pedig 0,1 százalékot veszített.

A dollár tegnap megpróbált ismét erősödésre kapcsolni, azonban ez rövidéletű volt, hamar visszaemelkedett 1,12 fölé az euróval szembeni jegyzés. Ma reggel 1,121 közelében jár az árfolyam, ami újabb 0,1 százalékos euróerősödést jelent tegnap estéhez képest. A japán jen eközben 0,1 százalékkal erősödött a dollárral szemben, az angol font pedig alig mozdult.

Újra megmenekült a forint a 325-től

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Kockázatelemző
Szerkesztő-újságíró
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium