Estére ébredt fel a forint Percről-percre

2018. január 11. 19:15    
nyomtatás
 
A délután látott euróerősödést estére a forint is megirigyelte, 309 alá ment a magyar deviza.

Alfa Trader - több mint devizakereskedés. Átlátható, közvetlen. Kérje demószámláját még ma!

Belehúzott a forint 2018.01.11 19:15

Estére 308,74-ig erősödött a forint az euróval szemben, ez már 0,2%-kal alacsonyabb a szerdai értéknél.

A dollárral szemben 0,8%-ot sikerült javítani, így 256,55-nél jár a forint.

Hirtelen begyújtotta a rakétákat az euró 2018.01.11 15:14

Csütörtök délután hirtelen 1,20 fölé ugrott vissza az euró árfolyama a dollárral szemben, az 1,204 körüli jegyzés 0,7%-kal volt magasabb a szerdainál. És ezúttal nem a dollár eséséről beszélhetünk, hiszen az euró a japán jennel szemben is 0,8%-ot ugrott.

Hirtelen begyújtotta a rakétákat az euró

Az euró erősödése feltűnően akkor kezdődött, amikor megjelent az EKB jegyzőkönyve. Ebben érdemi új információ nem volt, viszont a befektetők egy része azt olvasta ki belőle, hogy a jövőben az eddiginél erőteljesebben elmozdulhat a jegybank kommunikációja a szigorítás felé. Ezt így nem mondta ki az EKB, csak annyit jelzett, hogy az év elején felül fogja vizsgálni kommunikációját, azonban a jelek szerint a piacnak ennyi is elég volt.

Az euró erősödése ellenére a forint alig rezdült ma, most 309,33-nál jár az euróval szemben, ami gyakorlatilag megegyezik a szerdai árfolyammal.

Hirtelen begyújtotta a rakétákat az euró

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Elemző
Szerkesztő - újságíró
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium