Fontos szinttel birkózik a forint és a dollár is

2018. október 9. 08:33    
nyomtatás
 
Hétfőn megint 325 fölé gyengült a forint az euróval szemben, miközben a dollár 1,15 alá tudott erősödni. Mindkét esetben lélektanilag és technikailag fontos szintekről beszélhetünk, így érdekes lehet a következő időszak a devizapiacon.

Alfa Trader - több mint devizakereskedés. Kérje demószámláját még ma!

Kedd reggel 325,57-nél állt a forint az euróval szemben, ez gyakorlatilag megegyezett a hétfő esti árfolyammal. Az utóbbi napokban megint a mostanában jellemző sáv felső széléig gyengült a forint, így érdekes lehet, hogy innen merre megy tovább. A dollárral szemben 283,52-nél járunk, míg az angol font jelenleg 371 forintba kerül.

Fontos szinttel birkózik a forint és a dollár is


A régiós versenytársak közül a lengyel zloty és a cseh korona is minimális elmozdulással kezdték a napot, miközben a tágabban vett feltörekvő piacokon a török líra 0,3 százalékkal erősödött a dollárral szemben, a dél-afrikai rand pedig 0,2 százalékot javított.

A dollár az utóbbi napokban erősödött tovább az euróval szemben, hétfőn már 1,15 alá ment a jegyzés, ami azért lényeges szint, mert korábban rendre innen fordult meg az amerikai deviza, hogy aztán az 1,15-1,18 közötti sávban ingadozzon. A keddi napot további 0,2 százalékos erősödéssel kezdi a dollár, így 1,1471 körül jár az árfolyam. Közben a japán jen 0,1 százalékkal erősödött az amerikai devizával szemben, míg az angol font 0,1 százalékkal gyengült.

Fontos szinttel birkózik a forint és a dollár is


Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
 
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium