Előfizetői tartalom

Háborúban a törökök - Ütik a lírát

Portfolio
Továbbra is kétséges, hogy összejön-e ma éjfélig az amerikai adósságplafon megemelésével kapcsolatos törvényhozási döntés, miközben esélyes, hogy a vasárnapi német SPD-kongresszusi szavazáson a koalíciókötési felhatalmazás jöhet, mindez pedig az eurót erősítheti a dollárral szemben. A dollár esésének egyébként van még tere a technikai elemzés szerint, így könnyen lehet, hogy a 250 alatti tartományt is megnézzük rövidesen a dollár/forint árfolyamban, azaz új hároméves csúcsra ugrik a forint. Közben azért ma délelőtt gyengülni kezdett a forint az euróval szemben. Később a török lírát vették célba a befektetők, miután a szíriai háborúval kapcsolatos hírek jöttek.

2018. január 19. 15:56 Megosztás Háborús hírekre ütik a lírát A szíriai háború megindulásával kapcsolatos hírekre elkezdett gyengülni a török líra, már 0,8%-ot bukott a dollárral szemben. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés