Előfizetői tartalom

Idegesek a befektetők, ütik a fontot

Portfolio
Az MNB keddi - szigorításra felkészülésnek "eladott" - inkább lazító lépése a vegyes piaci értelmezések miatt megakasztotta a forint erősödését, de nemcsak ilyen fundamentális, hanem technikai tényezők is bőséges akadályt képeztek a további erősödése felé. Mindez együtt oda vezetett, hogy le is pattant a "betonfalról" a magyar fizetőeszköz. Délután az angol font árfolyamának alakulására szegeződött minden tekintet, miután a Brexittel kapcsolatban kedvezőtlen hírek érkeztek.

2018. szeptember 21. 15:23 Megosztás Már magyarázza a Brexitet May, esik a font Theresa May pesszimista hangot ütött meg a Brexittel kapcsolatos sajtótájékoztatóján. Nem igazán nyugtatta meg a befektetőket azzal, hogy szerinte zsákutcába jutottak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés