Előfizetői tartalom

Itt a rekord! Sosem volt még ilyen gyenge a forint

Portfolio
A 326-os szint felett kezdte a szerdai napot a forint, aztán egy délelőtti gyengülési hullám 327,3-ig repítette az eurót, majd kora este egy újabb forintesés kezdődött, amivel 328 fölé ugrott az euró. Ezzel minden idők leggyengébb forintárfolyama alakult ki. Nyugtalanító, hogy a régiós devizák közül a forint ma is kilógott az esésével, hiszen a zloty lényegében stagnált, a cseh korona pedig a mai újabb kamatemelés után kissé erősödni tudott.

2018. június 27. 22:04 Megosztás Történelmi mélyponton éjszakázik a forint Az utóbbi órákban már csekéllyé váltak a mozgások a bankközi devizapiacon az euró/forint árfolyamnál, 327,7 körül ragadt az árfolyam, azaz a kora este elért új történelmi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés