Előfizetői tartalom

Kétéves mélypontra lökték a forintot

Portfolio
A délelőtti forintesés oda vezetett, hogy a dollárral szemben a Portfolio és a Reuters grafikonja szerint is hajszálnyira új kétéves mélypontra bukott a magyar fizetőeszköz 288 közelében. Ez egyúttal azt is eredményezte, hogy az euróval szemben is 2,5 havi mélyponton járt a forint. Aztán kicsit össze tudta szedni magát, de az euró ellenében még mindig a kritikusan fontos technikai szint felett jár az árfolyam.

Napok óta a 200 napos mozgóátlag (321,7) közelében ingadozik a forint az euróval szemben, de ma délelőtt ezt felfelé átlépte az árfolyam és egészen 322,3-ig kapaszkodott az euró.Áttört tehát felfelé a fontos technikai szint, de egyelőre nincs tartós további forintesés.Közben fontos az is, hogy a dollár ereje miatt a forintesés oda vezetett: kétéves mélyponton járt az USD/HUF...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés