Kis erősödés látszik éjjel a forintnál

2018. április 9. 00:59    
nyomtatás
 
A Reuters elektronikus kereskedési rendszerében a péntek este 11 órási utolsó jegyzés két oldala 312,25-312,60-nál állt meg, hétfő hajnali 1 órakor viszont 311,8-312,2-nél látjuk a jegyzés két oldalát.

Alfa Trader - több mint devizakereskedés. Átlátható, közvetlen. Kérje demószámláját még ma!

Ez azt jelenti, hogy kis, nagyjából 50 filléres erősödés látszik a forintnál, de hangsúlyozzuk, hogy ez kizárólag az elektronikus és egyelőre bizonyára illikvid kereskedésben kialakuló árjegyzés. Hétfő reggel 8-9 óra körül, felpörgő forgalom mellett már jobban látszik, hogy a piac hogyan reagál valójában a Fidesz-KDNP újabb kétharmadára.

A dollár/forint jegyzéseknél sem látszik érdemi elmozdulás: ott pénteken késő este 254-nél zárt az árfolyam vételi oldala, jelenleg pedig 254,04-254,45-nél látjuk a jegyzés két oldalát az elektronikus kereskedésben.

A választási hírfolyamunk és a főbb eredmények ebben a cikkünkben olvashatók:

2018.04.09 00:48 Eldőlt: kétharmados többséget szerzett a Fidesz

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Portfólió menedzser
 
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium