Ma is büntetik a forintot, közeleg a 315-ös euró Percről-percre

2017. december 6. 11:49    
nyomtatás
 
Kedden idei mélypontjára esett a forint az euróval szemben, így egy hajszálra jár a jegyzés a 315-ös szinttől, amire tavaly december óta nem volt példa. Közben a feltörekvő devizák megint gyengülni kezdtek, és az angol fontot is büntetik a Brexit-tárgyalások akadozása miatt.

Alfa Trader - több mint devizakereskedés. Átlátható, közvetlen. Kérje demószámláját még ma!

Ma sem hagynak békét szegény forintnak 2017.12.06 11:49

Délelőtt 0,2%-kal gyengült tovább a forint az euróval szemben, így most 314,66-nál jár a jegyzés, ami természetesen új idei mélypontot jelent. Innen már csak egy ugrás a 315 forintos euró, amiről reggel beszéltünk.

Gyengélkedik a forint 2017.12.06 11:09

Délelőtt kissé tovább gyengült a forint a vezető devizákkal szemben. Az euró/forint kurzus 314,5-nél tartózkodik, de a többi fizetőeszközzel szemben sem tud szépíteni a hazai deviza.

Meglesz még idén a 315 forintos euró? 2017.12.06 08:36

Szerda reggel 314,24-nél járt a forint az euróval szemben, ez mini9mális, 0,06 százalékos gyengülést jelent tegnaphoz képest. Kedden egyébként a nap második felében 314,4-nél is járt az euró-forint jegyzés, ami idei csúcsot jelentett az árfolyamban. Innen pedig már elég lenne a hangulat minimális romlása ahhoz, hogy a 315-ös újabb lélektani határig gyengüljön a forint. A dollárral szemben reggel 265,5-nél jártunk, míg a svájci frank 269,4 forintba került.

Meglesz még idén a 315 forintos euró?

A forint versenytársai közül a lengyel zloty és a cseh korona is kismértékű gyengüléssel kezdte a napot, míg a feltörekvő piaci devizák közül az orosz rubel 0,35%-kal gyengült a dollárral szemben, a török líra szintén 0,4%-kal gyengült, míg a dél-afrikai rand 0,6 százalékos eséssel kezdte a napot.

Az euró-dollár árfolyamban egyelőre minimális elmozdulást látunk a nap elején, az euró 0,1 százalékkal erősödött, így 1,1831-nél jár. A japán jen eközben fél százalékkal erősödött a dollárral szemben, az angol font viszont 0,3 százalékkal gyengült.

Meglesz még idén a 315 forintos euró?

A ma megjelenő makroadatok közül kiemelkedik az amerikai ADP munkaerőpiaci statisztika, ami a pénteki átfogó adat egyik fontos indikátora lehet.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Tematikus cikk

Varázslatos ünnepek az osztrák Alpokban (x)

Egyedülálló hangulat, felejthetetlen ünnepek, havas hegycsúcsok. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő - újságíró
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium