Ma is ütik a rubelt Percről-percre

2018. április 10. 11:09    
nyomtatás
 
A hét elején erősödéssel kezdett a forint a vasárnapi parlamenti választások eredményének megjelenése után, ez az erősödés folytatódott kedd reggel is, így 311-nél jártunk már az euróval szemben. Délelőttre azért kicsit elfogyott a lendület, az orosz rubelt viszont ma is ütik.

Alfa Trader - több mint devizakereskedés. Átlátható, közvetlen. Kérje demószámláját még ma!

Zuhan tovább a rubel 2018.04.10 11:09

A tegnapi zuhanás után ma további 3,6%-ot esik az orosz rubel a dollárral szemben, így 62,7-nél jár a jegyzés.

Tovább kapaszkodik a forint a hétfői menetelés után 2018.04.10 08:36

Kedd reggel a forint 311,2-nél járt az euróval szemben, ez további 0,1 százalékos erősödést jelentett a hétfő esti szinthez képest. A magyar deviza tegnap is érezhetően erősödött, a jelek szerint a befektetők a gazdasági és politikai stabilitást értékelték a vasárnapi országgyűlési választások eredménye után. Ugyanakkor ez is kevés egyelőre ahhoz, hogy a 310-312-es szűk sávból kimozdítsa az árfolyamot. A dollárral szemben 252,92-nél jár a magyar deviza, míg a svájci frank 264 forintba került.

Tovább kapaszkodik a forint a hétfői menetelés után

A forint versenytársai közül a lengyel zloty is minimális erősödéssel kezdte a napot, míg a cseh korona stagnálással nyitott. A feltörekvő piacokon az orosz rubel tegnap nagyot esett, több mint 3%-kal gyengült az amerikai szankciók hírére. Kedd reggel korrekciót látunk a dollár-rubel árfolyamban, az orosz deviza 0,4%-kal erősödik.

Tovább kapaszkodik a forint a hétfői menetelés után

Közben a török líra 0,3 százalékos erősödést mutat a dollárral szemben, vagyis a jelek szerint a rubel erősödése a többi feltörekvő devizára is kedvező hatással volt. Ugyanez látszik a dél-afrikai rand árfolyamán is, mely szintén 0,3%-kal erősödött.

A dollár gyengüléssel kezdte a hetet, majd kedd reggelre fordult a hangulat, és erősödésbe kapcsolt az amerikai fizetőeszköz. Az 1,2308 körüli árfolyam 0,1 százalékkal alacsonyabb a hétfő estinél. Eközben a japán jen 0,4 százalékos gyengüléssel kezdett a dollárral szemben, míg az angol font stagnált.

Tovább kapaszkodik a forint a hétfői menetelés után

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Portfólió menedzser
 
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium