Előfizetői tartalom

Megállt 310-nél a forint gyengülése

Portfolio
A múlt heti mélyrepülés után hétfőn intenzív erősödést produkált a dollár az euróval szemben, így a jegyzések az 1,24-es szint alá buktak és a további irányt meghatározhatja majd a Fed szerda esti kamatdöntése és üzenete. Közben itthon az MNB keddi kamatdöntése határozhatja meg a forint sorsát, és kiderül majd, mennyire bátor a Monetáris Tanács. A forint mindenesetre a globális kötvényhozam emelkedési hullámmal párhuzamosan ma kissé gyengült, kora estére a jegyzések elérték a 310-es szintet az euróval szemben és az este során ott is maradtak.

2018. január 29. 19:56 Megosztás Megállt 310-nél a forint gyengülése Az utóbbi órákban nincs további forintgyengülés, esti órákban tehát a 310-es szinten ragadt a forint az euróval szemben. Az euró/dollár 1,2350-ről 1,2370-ig visszaemelkedett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés