Előfizetői tartalom

Megállt az euró esése, kapaszkodik a forint

Portfolio
Minimális elmozdulással kezdte a pénteki napot a forint az euróval szemben, miközben a feltörekvő piacokon a török líra tovább erősödik, így már 6 alatt járt a dollárral szemben. A dollár is próbál erősödni az euróval szemben, a jelek szerint megint 1,18 környékén fordulhatott a jegyzés. Az olasz hírek délelőtt rontották a piaci hangulatot, és nem csak az olasz eszközök, hanem az euró is esett. Az euró esése a forintot is magával rántotta, később azonban fordult az irány.

2018. szeptember 28. 15:11 Megosztás Visszajött a forint Délután erősödésnek indult a forint a vezető devizákkal szemben. Az euró/forint kurzus 324,6-os szintről 323,8-as szintre ereszkedett. Mindeközben az euró esése is megállt. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés