Előfizetői tartalom

A forint is érzi a csúnya amerikai esést

Portfolio
A forint a reggeli stabil kezdés után délelőtt esni kezdett, az euróval szemben 322,5-ről 323,5-ig, majd a csúnya esti amerikai részvénypiaci esés mellett kissé tovább gyengült 324-ig az euróval szemben. Közben a török líra ma jelentős esést szenvedett el amiatt, mert a befektetők elkezdtek amiatt aggódni, hogy a idő előtt kezd lazításba a török jegybank. Az Európai Bíróság felől érkezett Brexit-jelzés pedig csak átmenetileg tudta erősíteni a fontot.

2018. december 04. 19:52 Megosztás A forint is érzi a csúnya amerikai esést A vezető amerikai részvényindexek 3% körüli, szokatlanul nagy esése a forintot is megmozgatta kicsit: az esti kereskedés során kicsit tovább gyengült és az euróval szemben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés