Megint rájár a rúd a dollárra, a forintot nem ereszti a 312

2018. február 13. 18:37    
nyomtatás
 
Kedden ismét érezhető mértékben gyengült a dollár az euróval szemben, miközben a forint kisebb visszaesést mutatott, így továbbra is 312 körül jár az árfolyama.

Alfa Trader - több mint devizakereskedés. Átlátható, közvetlen. Kérje demószámláját még ma!

Kedd estére a forint 312,03-ig esett vissza az euróval szemben, ez 0,1 százalékos emelkedést jelentett a hétfői árfolyamhoz képest. Az utóbbi napokban egyébként már megszokhattuk, hogy a korábban hónapokig kitartó 308-310-es sávból egy kicsit feljebb tolódott az euró-forint jegyzés, most inkább a 312 határozza meg a devizapárt.

Megint rájár a rúd a dollárra, a forintot nem ereszti a 312


A dollárral szemben 252,48-nál járt a magyar fizetőeszköz, ami az amerikai deviza visszaesésének köszönhetően így is majdnem fél százalékos forinterősödést jelentett.

A forint versenytársai sem mozdultak érdemben, a lengyel zloty minimális erősödést mutat, míg a cseh korona a forinthoz hasonlóan kismértékben gyengült. A feltörekvő piacokon a török lírára érdemes figyelni, mely még a botladozó dollár ellenében is tudott 0,2%-ot veszíteni.

Az euró-dollár jegyzés több mint fél százalékkal emelkedett, így 1,2358-nál járt. A nap második felében az új Fed-elnök eskütétele sem befolyásolta érdemben a hangulatot, Jerome Powell óvatos hangot ütött meg beszédében.

Megint rájár a rúd a dollárra, a forintot nem ereszti a 312


Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Klikkelj a forint és svájci frank árfolyamért
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő - újságíró
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium