Megúszta a további gyengülést a forint

2018. május 14. 17:53    
nyomtatás
 
Minimálisan mozdult csak a forint hétfőn az euróval szemben, továbbra is 315 felett jár a jegyzés, miközben az euró napközben majdnem 1,20-ig kapaszkodott vissza a dollárral szemben.

Alfa Trader - több mint devizakereskedés. Átlátható, közvetlen. Kérje demószámláját még ma!

Hétfő este a forint 315,46-nál állt az euróval szemben, ez 0,05%-kal volt magasabb a múlt pénteki árfolyamnál, vagyis nem gyengült tovább érdemben a magyar deviza. A dollárral szemben pedig még erősödni is tudtunk, a 263,44-es árfolyam 0,2 százalékkal alacsonyabb a péntekinél, míg az angol font jelenleg 358,15 forintba kerül, ami 0,2 százalékkal magasabb, mint a hétvége előtt.

Megúszta a további gyengülést a forint


A forint versenytársai közül a régióban a lengyel zloty és a cseh korona is minimális elmozdulást mutatott, vagyis a jelek szerint az összes térségbeli devizával kapcsolatban csökkent a piaci nyomás. A feltörekvő piacokon közben az orosz rubel 0,35 százalékkal erősödött a dollárral szemben, a török líra 0,2 százalékkal gyengült, a dél-afrikai rand pedig alig mozdult.

Az euró-dollár árfolyamban egész nap korrekciót láttunk, az utóbbi időszak dollárerősödése után ezúttal az euró javára fordult a szerencse. Kora este 1,1974-nél járt az árfolyam, ami 0,3 százalékkal volt magasabb a péntekinél, de napközben az 1,20-at is megközelítette a jegyzés.

Megúszta a további gyengülést a forint


Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium