Előfizetői tartalom

Megütötték a forintot - Mit lép erre az MNB?

Portfolio
Rég láttunk annyira heves mozgásokat a forint piacán, mint az utóbbi napokban, egy hónap alatt több mint 2 százalékkal gyengült a magyar deviza az euróval szemben. A közel kétéves mélypont apropóján a Portfolio elemzőket kérdezett arról, mire számíthatunk, illetve mit tehet az MNB, ha esetleg számára is kellemetlenné válik az esés.

320 fölé csak nem megyünkA héten 317 felett közel kétéves mélypontot látunk a forint esetében, ezzel egy hónap alatt 2,2%-kal gyengült a magyar deviza. A rég nem látott heves mozgás után az elemzők nem számítanak további intenzív forintgyengülésre, sőt van olyan, aki az erős fundamentumok miatt még mindig erősödést vár az év végéig.Továbbra is úgy látjuk, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés