Előfizetői tartalom

Most próbál megmenekülni a török líra, húzzák a forintot is

Portfolio
Éles fordulat látszik a devizapiacon csütörtök reggelre, a török líra további erősödéséhez ma már csatlakoztak a régiós devizák is. Emellett az euró is erősödésbe kapcsolt a dollárral szemben. Napközben továbbra is elsősorban a török hírekre figyelhetnek a befektetők, most derülhet ki, tud-e tovább erősödni a líra.

A forint 323,5-ig erősödött csütörtök reggelre, ez 0,3 százalékkal volt alacsonyabb a szerdai szintnél, vagyis a tegnapi érezhető gyengülés után ma reggelre erősödésbe kapcsolt a magyar deviza. A dollárral szemben 284,34-nél jártunk reggel, míg az angol font 361,76 forintba került.A régiós versenytársak közül a lengyel zloty 0,3 százalékos, a cseh korona pedig 0,2 százalékos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés