Előfizetői tartalom

Nagy mozgás előtt áll a forint, a dollár már esik

Portfolio
Több technikai jel is arra mutat, hogy akár a következő napokban nagy mozgás alakulhat ki a forint euróval és dollárral szembeni árfolyamában. A nagy mozgás kiváltó tényezője akár a szerda esti Fed kamatdöntés is lehet, ha például az amerikai jegybank dacolva az amerikai elnök kritikáival nemcsak tovább emeli a kamatot, hanem 2019-re is azt jelzi előre, hogy további lépés(ek) várható(k). Kedden azonban egyelőre esni kezdett a dollár, ami feltehetően a romló amerikai gazdasági növekedési kilátásokkal függ össze, igaz a német Ifo-index is meglepően gyengére sikeresett.

2018. december 18. 12:38 Megosztás Esni kezdett ma a dollár Reggel óta esni kezdett a dollár a főbb devizákkal szemben és ez az euróval szemben is igaz, noha elvileg az eurót megviselő gyenge német Ifo-index jelent meg. Az euró/dollár a reggeli 1,1340-ről...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés