Nagyon erős a forint

2019. március 15. 13:39    
nyomtatás
 
Miközben a hazai piacok zárva vannak a nemzeti ünnep miatt, a forint stabilan tartja magát, az euróval szembeni árfolyam továbbra is a 314-es szint környékén ingadozik.

Alfa Trader - több mint devizakereskedés. Kérje demószámláját még ma!

A hazai piacok zárva tartása mellett visszafogott mozgások és forgalom jellemzi a magyar fizetőeszköz piacát. Az euróval szembeni kurzus a 314,30-as szintnél jár, vagyis érdemi elmozdulás az e heti száguldás után nem következett be a hét utolsó napján.

Nagyon erős a forint


Ezzel a forint továbbra is majdnem egyéves csúcsa közelében tartózkodik a közös európai fizetőeszközzel szemben.

Nagyon erős a forint2019.03.14 08:54 Simán átvitte a 315-öt a forint - Van még benne szufla?

2019.03.13 21:59 Erőre kapott a font a hard Brexit elutasításának hírére

Címlapkép forrása: MTI/Mohai Balázs

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium