Nekifut a forint a 320-nak vagy megint visszaerősödik?

2019. február 11. 08:47    
nyomtatás
 
Továbbra is 319 körül jár a forint az euróval szemben, hétfő reggel minimális elmozdulással kezdett a magyar deviza. Közben a nemzetközi devizapiacon is kis mozgásokkal indul a nap, úgy tűnik, hogy kivárnak a befektetők a friss hírek előtt.


Hétfő reggel 319,1-nél járt a forint az euróval szemben, ez minimális elmozdulást jelentett csak múlt péntekhez képest. Az utóbbi napokban 320 közelébe gyengült a forint, de egyelőre nem ment a lélektani szint fölé a jegyzés. A következő napokban megjelenő hírek dönthetik el a további irányt. A dollárral szemben 281,6-nál jár a magyar deviza, míg az angol font 363,85 forintba kerül.

Nekifut a forint a 320-nak vagy megint visszaerősödik?


A régiós versenytársak közül a lengyel zloty és a cseh korona is minimális erősödéssel kezdte a napot, míg a feltörekvő piacokon a török líra 0,1 százalékot javított a dollárral szemben, a dél-afrikai rand pedig szintén hasonló javulást mutat.

A dollár az elmúlt napokban erősödött az euróval szemben, eltávolodott az 1,14-től a jegyzés. Hétfő reggel egyelőre nem látszik ennek folytatása, 1,1321 körül stagnál az árfolyam. Közben a japán jen 0,2 százalékos gyengüléssel kezdett a dollárral szemben, az angol font pedig 0,1 százalékot veszített.

Nekifut a forint a 320-nak vagy megint visszaerősödik?


Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
 
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium