Nem Trump a választások vesztese eddig, hanem a dollár Percről-percre

2018. november 7. 10:27    
nyomtatás
 
Gyengüléssel kezdte a szerdai napot a dollár az euróval szemben miután nyilvánosságra kerültek az amerikai félidős választás eredményei. A forint egyelőre nem mozdul, 322 alatt tudja tartani magát.

Alfa Trader - több mint devizakereskedés. Kérje demószámláját még ma!

Megint veszik a forintot 2018.11.07 10:27

Közben a forint tovább erősödik szerda délelőtt, most 321,5 körül jár a jegyzés, ami 0,1 százalékkal alacsonyabb a tegnapinál.

Lejtőn a dollár 2018.11.07 10:25

Délelőttre tovább gyengült a dollár az euróval szemben, lassan az 1,15-ös szinttel kacérkodik a jegyzés. Most 1,1485-nél jár, ami már több mint fél százalékkal magasabb a kedd estinél.

Gyengül a dollár az amerikai választások eredményeire 2018.11.07 08:29

Szerda reggel 321,88-nál járt a forint az euróval szemben, ez megegyezett az előző esti árfolyammal. A hosszú hétvége alatt tudott a 325-ös szinttől eltávolodni a magyar deviza, azóta megint befagyott a jegyzés 322 körül, innen kellene egy újabb lendülettel nekifutnia az erősödésnek. A dollárral szemben 281,34-nél járunk, míg az angol font 369 forintba kerül a nap elején.

Gyengül a dollár az amerikai választások eredményeire

Egyelőre a régióban máshol sem látunk nagy elmozdulást, a lengyel zloty és a cseh korona is minimális gyengülést mutatnak. A feltörekvő piacon a török líra 0,4 százalékkal esett vissza a dollárral szemben a nap elején, míg a dél-afrikai rand alig mozdult.

A dollár gyengüléssel kezdett azt követően, hogy hajnalban megjelentek az amerikai félidős választás eredményei. Szerda reggel 1,1451 körül járt az euróval szembeni jegyzés, ez 0,3 százalékos gyengülést jelentett a dollár szempontjából. A japán jen és az angol font is erősödött az amerikai devizával szemben.

Gyengül a dollár az amerikai választások eredményeire

Ma igazán fontos makroadatok nem jelennek meg, az amerikai választási eredmények mellett a befektetők már a holnapi Fed-döntésre figyelhetnek elsősorban.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium