Előfizetői tartalom

Rázós napok elé nézhet a forint - Jön a rekord gyenge árfolyam?

Portfolio
Fontos jegybanki döntések jönnek a következő egy napban: ma este előbb a Fed, majd holnap az EKB dönt a kamatokról és a jövőbeli lépésekről. A magyar jegybank szerencsés helyzetben van, mert az amerikai és európai jegybankok döntése után küldhet üzenetet a piacnak - véli Németh Dávid, a K&H Bank vezető elemzője, aki szerint a forint szempontjából is lényeges napok jönnek.

Szerdán a piaci várakozások szerint várhatóan kamatot emel az amerikai jegybank. A kamatemelésnél azonban sokkal fontosabb lesz, hogy az amerikai jegybankárok kamatdöntéshez fűzött kommentárjukban hogyan értékelik az amerikai gazdaság helyzetét és hány kamatemelést irányoznak elő a következő időszakra - olvasható a K&H közleményében. Csütörtökön pedig az Európai Központi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés