Szépen állja a sarat a forint

2018. december 7. 08:35    
nyomtatás
 
Rendkívül mozgalmas napon vannak túl a nemzetközi piacok, az amerikai részvényeket óriási mínuszból húzták vissza. A forint közben meglepően nyugodtan viselkedik, az euróval szembeni jegyzések nagyon stabilak.

Alfa Trader - több mint devizakereskedés. Kérje demószámláját még ma!

A 323-as szint felett kezdi a pénteki napot a forint euróval szembeni kurzusa. Ez mérsékelt erősödés a csütörtök délutáni szintekhez képest, akkor a 324-es szint felett is járt az árfolyam, ami egyhetes mélypontnak felelt meg.

Szépen állja a sarat a forint


Szépen állja a sarat a forint


Eközben egyébként a régiós devizapiacokon is viszonylagos stabilitás fedezhető fel, ugyanis az elmúlt napokban mind a lengyel zloty, mind pedig a cseh korona fokozatosan erősödött.

Izgalmas lehet a pénteki kereskedés is, ugyanis valóságos adatdömping várható a mai nap folyamán.

Szépen állja a sarat a forint

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Tematikus cikk

A piacon egyedülálló szolgáltatásokat vezetett be az OTP Ingatlanpont (x)

Az OTP Ingatlanpont döntött: bevezette a papírmentes ügyintézést. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Pricing Specialist
Tőzsdei adatszolgáltatás Üzletágvezető
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium