Előfizetői tartalom

Gyengül a forint este

Portfolio
Szerda délelőtt tovább erősödött a dollár az euróval szemben, így az utóbbi egy hónapban már majdnem négy százalékos felértékelődésről beszélhetünk. Az élénkülő amerikai kamatemelési várakozások miatt is erősödő dollár nem tesz jót a feltörekvő piaci devizáknak, így a forint ma tovább esett és az euróval szemben átmenetileg 10 havi mélypontra bukott, majd visszaerősödött. Ebben szerepe lehet annak, hogy a török líra a történelmi mélypontról hirtelen szárnyalni kezdett. Az esti órákban azonban újabb gyengülés kezdődött.

2018. május 09. 18:47 Megosztás Gyengülést hozott az este Az esti órákban újabb gyengülés látszik a forint piacán, az euróval szembeni jegyzések a 315,5-es szint közelében mozognak. 2018....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés