Előfizetői tartalom

Estére is alig tudott szépíteni a forint

Portfolio
A meglepően gyenge német és a francia bmi adatok (főként a feldolgozóipari komponensek miatt) jelentősen erősítik a német, illetve francia recessziós aggodalmakat, emiatt az eurót azonnal ütni kezdték a tőzsdékkel együtt. Mivel Magyarország szempontjából is kedvezőtlenek az adatok: a külpiaci konjunktúra még gyengébb, mint gondoltuk, a forintot is azonnal ütni kezdték. Több óra elteltével sem tudott talpra állni se a forint, se az euró, se a vezető tőzsdeindexek, sőt délután újabb esés következett be.

2019. március 22. 19:22 Megosztás Alig sikerült visszakapaszkodni Péntek este 316,26-nál járt a forint az euróval szemben, ez ugyan valamivel alacsonyabb volt a délutáni csúcsnál, de így is 0,45%-os gyengülést jelent csütörtökhöz képest. A dollár...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés