Előfizetői tartalom

Újra esik a forint a kéthavi csúcs után

Portfolio
A szerda este megjelent Fed-jegyzőkönyv után még tovább erősödött a dollár az euróval szemben, aztán egy átmeneti megtorpanás után csütörtök délután újra lendületbe jött, ez pedig nem túl kedvező a feltörekvő piaci devizák számára. Emiatt a forint reggel és délután is megbillent, igaz közben új kéthavi csúcsközelben is járt 322 alatt az euróval szemben. A török líra egyébként geopolitikai okok miatt is az utóbbi két hét alatt bő 10%-os szárnyalást produkált.

2018. október 18. 15:33 Megosztás Újra esik a forint a kéthavi csúcs után A délelőtti erősödés után 321,8-nál (kéthavi csúcsközelben) újra elakadt a forint lendülete az euróval szemben és a délutáni kereskedésben mérsékelt gyengülést produkált...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés