Előfizetői tartalom

Zuhanásból hirtelen váltott szárnyalásba a forint

Portfolio
A 321 körüli reggeli stabil kezdés után esni kezdett a forint a romló nemzetközi befektetői hangulatban, amit Donald Trump amerikai elnök újabb nagy kínai vámtarifa-emelő tervei és a török kormánytagok ellen kivetett szankciók váltottak ki. A líra mélyrepülése, illetve a kockázatkerülés miatt a dollár erősödése egyaránt rányomta a bélyegét a feltörekvő piaci devizák között a forintra is, amely kora délután 322 felett is járt az euróval szemben, majd kissé korrigálni tudott.

2018. augusztus 02. 16:50 Megosztás Tartja magát a dollár A dollár erősödése egyelőre kitart az euróval szemben, ami nem a legjobb jel a feltörekvő devizák számára. Ha ez a folyamat tartós lesz, akkor továbbra is heves kilengések jöhetnek ezeknél...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés