Előfizetői tartalom

Durván szétvették a forintot!

Portfolio
Folyamatosan érkeznek az Egyesült Államokból a pénzügyi rendszer szereplői számára könnyebbséget jelentő kormányzati és jegybanki intézkedések (pl. a hitelintézetek eszközfedezetű kereskedelmi papírokat, ABCP-papírokat is vásárolhatnak majd a Fed-kölcsönökből), amelyek tovább csökkentik az amerikai pénzügyi rendszer instabilitásával kapcsolatos kockázatokat. Ennek nyomán a régió többi devizájával együtt a forint többször is hullámszerű erősödést mutatott a délutáni órákban.

eurhufcomp Az euróval szembeni jegyzések 239-239.50-ig süllyedtek 14:40-re, lényegében arra a szintre, amelyről hétfőn, a Lehman Brothers csődbe menetelével, illetve az AIG kvázi államosításával kapcsolatos fejlemények hatására esni kezdett.Kapcsolódó cikkünk2008.09.19 13:54 240-ig rántották a forintot az újabb amerikai mentőlépésreE hét szerdán, a leginkább pesszimista...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés