Előfizetői tartalom

Nem bír a 310-zel a forint, fontos szinthez közelít a svájci frank

Portfolio
Minimális elmozdulásokat láthatunk csütörtök reggel a globális devizapiacokon, a fontosabb devizakeresztek közül alig van olyan, ami 0,1%-nál nagyobb elmozdulást mutat. Az euró-dollár árfolyam lassan az 1,24-es szinthez közeledik, az euró-forint 310 felé araszol, miközben a svájci frank - euró keresztárfolyam mindjárt eléri azt az 1,2-es szintet, ahol az árfolyamküszöb 2015. januári elengedése óta nem járt.

Szokatlanul kis mozgásokat látunk csütörtök reggel a devizapiacokon. A fontosabb keresztárfolyamok közül az euró-dollár az 1,24-es szint közelében jár, és az ábrán is látszik, hogy az elmúlt időszakban egy nagyon szűk sávban mozgott. Bár jövő hét csütörtökön kamatdöntő ülést tart az Európai Központi Bank, ott nem várható komoly bejelentés, ami az eurót érdemben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés