forint190925
Deviza

Erősödött a forint

Portfolio
Csütörtök délelőtt az erősödés felé mozdult a forint az euróval szemben, sikerült eltávolodni a 334-es szinttől, délután pedig tovább menetelt a hazai deviza.

Erősödött a forint

Délután tovább erősödött a forint a vezető devizákkal szemben, az euró/forint kurzus 332,3-as szinten is megfordult, míg a dollár/forint 301,65-nél jár.

Elindult az euró is

A forinttal párhuzamosan az euró is erősödik a dollárral szemben, már fél százalékos emelkedést látunk ma az árfolyamban, így 1,10 felett járunk. 

Kapaszkodik a forint

Délelőttre 333,5 környékére erősödött a forint az euróval szemben, ez 0,2%-kal marad el a szerda esti árfolyamtól. A dollár 302,6 körül jár, míg az angol font 370,5 forintba kerül. 

A forint kilátásai is szóba kerülnek a Budapest Economic Forum konferencián.

Csütörtök reggel 334,3 körül járt a forint az euróval szemben, ez egy hajszálnyi gyengülést jelentett szerda estéhez képest. Az utóbbi napokban megint egyértelműen a gyengülés felé mozdult a forint, egy hét alatt 0,6 százalékkal gyengült az euróval szemben, így kerültünk megint 335 közelébe. A dollár ma reggel 304,2-nél jár, míg az angol font 371,7 forintba kerül.

A régióban a lengyel zloty minimálisan mozdult el reggel, a cseh korona pedig 0,1 százalékkal erősödni tudott az euróval szemben. A feltörekvő piacokon eközben a török líra 0,1 százalékos gyengüléssel kezdett a dollárral szemben, egyelőre a Szíriából érkező háborús hírek sem mozgatták meg komolyabbak az árfolyamot, a dél-afrikai rand pedig 0,2 százalékos erősödést mutat az amerikai devizával szemben.

Az euró-dollár árfolyamban nem látunk jelentős kilengéseket az utóbbi napokban, ma reggel az 1,10-es szint határán táncol a jegyzés, még egy hajszállal alatta van, de ez is 0,2 százalékos dollárgyengülést jelent tegnaphoz képest. A japán jen közben stagnálással nyitott reggel, az angol font pedig 0,2 százalékos erősödésben van a dollárral szemben.

halászbástya_budapest_shutter
Frankfurti tőzsde
Benzin
mnb
Rózsa Balázs katona gergely femtonics
shutterstock_1468703804
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2019. november 6.
Portfolio Private Health Forum 2019
2019. november 7.
Energy Investment Forum 2019
2019. november 14.
Portfolio Banking Technology 2019
2019. november 20.
Office Stage - Út a hatékony irodához
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Junior elemző/elemző

Junior elemző/elemző

Szerkesztő-újságíró

Szerkesztő-újságíró
Online előadás
Befektetési termékek a magas hozam reményében.
A tőzsdei tankönyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
penzvaltas forint dollar brexit