Előfizetői tartalom

Nagyot erősödött a forint délután

Portfolio
Tegnap két hónapos mélyponton volt a magyar deviza, délután elérte a 357,2-t is az euróval szemben. Az MNB múlt heti kamatcsökkentése óta folyamatos a gyengülés volt a gyengülés. A kedd eddig látványos mozgással hozott a forintnak, a reggeli órákban megkóstolta alulról a 357-et, majd át is lépte azt, és újabb kéthavi mélypontra süllyedt az euróbval szembeni értéke. Azóta viszont erősödik, és délután már 354 alá is benézett az euró árfolyama.

2020. június 30. 19:14 Megosztás A 354-es szintig erősödött vissza a forint A délután elinduló forinterősödés tartósnak mutatkozot, sőt, új lendületet is vett, így a reggeli órákban látott  357 feletti eurójegyzései 354-ig süllyedtek. A negyedév...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés