Előfizetői tartalom

Lassan unalomba fullad a forint kereskedése – Mire várunk?

Portfolio
A szerda délutáni erősödés után csütörtök reggel megint gyengüléssel kezdett a forint az euróval szemben, vagyis továbbra sincs érdemi változás a magyar deviza jegyzésében, továbbra is a hetek óta kialakított szűk sávban ingadozik az árfolyam. Egyelőre nem látszik, hogy innen mi tudná kimozdítani a jegyzést, várhatóan a jövő heti kamatdöntés is eseménytelen lesz.

Csütörtök reggel 359 körül járt a forint az euróval szemben, ez 0,15%-os gyengülést jelentett a magyar deviza szempontjából tegnaphoz képest. Ezzel gyakorlatilag hetek óta, szinte az év eleje óta ugyanabban a szűk sávban mozog a jegyzés 355 és 360 között. Innen többször próbált lefelé kitörni a forint, de sikertelen volt, felfelé pedig a 360-as lélektani szint fékezi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés