Előfizetői tartalom

Padlóig nyomta a gázpedált a forint a kamatemelés után - Este már 357-nél járt a jegyzés

Portfolio
Szerdán ismét gyengült a forint az euróval szemben, így csütörtök reggel ismét 360 felett kezdte a napot. Este a Fed kemény üzenetei hoztak komolyabb mozgást a piacon, a dollár erősödése pedig a forint számára általában nem kedvező. A Magyar Nemzeti Bank egyhetes betéti tenderének kamatmegállapítása (amely a délutáni tender után effektív kamatemelésnek tekinthető) viszont lendületet adott a magyar devizának. Ennek köszönhetően késő este már 357-nél járt a jegyzés.

2022. január 27. 22:49 Megosztás Kitartott a forint erősödése Csütörtökön késő este egy euró 357,02 forintot ér a devizapiacon, míg a dollárral szemben 320,26-os szinten jegyzik a hazai fizetőeszközt. Az euró-dollár árfolyam 1,11. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés