Előfizetői tartalom

Az EKB segített, de máris visszarántották a forintot

Portfolio
Öthetes mélypontról kezdett ma délelőtt óvatos erősödésbe a forint az euróval szemben, míg a dollárral szemben 2,5 éves mélypontról próbált talpra állni a magyar fizetőeszköz. Ebben segített kissé a délutáni EKB-döntés, amelynek keretében további lazító lépést helyezett kilátásba Mario Draghi. Utóbbi az eurót csúnyán megviselte, vele szemben a dollár új 2 éves csúcsra ugrott, és a dollár ereje miatt a dollár-forint kurzus még tovább kapaszkodott a 250-es szint közelébe. A forint az euróval szemben szintén megpróbált erősödni, de ez végül nem bizonyult tartósnak.

2014. november 06. 16:17 Megosztás Visszarántották a forintot Mario Draghi bejelentései csak átmenetileg segítették a forintot az euróval szemben. A hatás nem bizonyult tartósnak, és a kurzus igen hamar visszatért a 310-es szint közelébe. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés